tag:blogger.com,1999:blog-5436005510281990957.post2763729694134057423..comments2024-03-27T20:59:46.106+01:00Comments on Domowe ciasta i obiady: Ciasto 3bithttp://znowcosupieklam.blogspot.com/http://www.blogger.com/profile/17690626675023630830noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-5436005510281990957.post-85048825423949876932022-07-13T19:34:56.582+02:002022-07-13T19:34:56.582+02:00Witaj, z krakersami solonymi-pycha. Bardzo polecam...Witaj, z krakersami solonymi-pycha. Bardzo polecam, te偶 robi艂am馃檪http://znowcosupieklam.blogspot.com/https://www.blogger.com/profile/17690626675023630830noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5436005510281990957.post-25449252193427746252022-07-13T11:59:34.819+02:002022-07-13T11:59:34.819+02:00ja daje jedna warstwe krakersow ja daje jedna warstwe krakersow Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5436005510281990957.post-86266309628873146722018-05-22T09:57:12.397+02:002018-05-22T09:57:12.397+02:00Cze艣膰, bardzo dzi臋kuj臋 za Twoj膮 opini臋. Nie rozumi...Cze艣膰, bardzo dzi臋kuj臋 za Twoj膮 opini臋. Nie rozumiem jednak, gdzie pope艂ni艂a艣 b艂膮d.. Ciasto jest z gatunku tych praktycznie niezawodnych.Budy艅 wyk艂adamy gor膮cy, przykrywamy herbatnikami, kt贸re mi臋kn膮 od ciep艂a budyniu. Odstawiamy do ostudzenia. Masa kajmakowa ma idealn膮 g臋sto艣膰 do tego ciasta, je艣li jednak Ci si臋 nie udaje- mo偶esz zast膮pi膰 mas膮 z puszki.<br />Nie wiem , czym mog艂o by膰 spowodowane to Twoje 3bitowe niepowodzenie, jednak spr贸buj ponownie- nie wszystko wychodzi za 1 razem- cierpliwo艣ci:)) Mariolahttp://znowcosupieklam.blogspot.com/https://www.blogger.com/profile/17690626675023630830noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5436005510281990957.post-46556299850039758432018-05-15T14:59:49.497+02:002018-05-15T14:59:49.497+02:00Ten przepis to jakie艣 nieporozumienie... Budy艅 jak...Ten przepis to jakie艣 nieporozumienie... Budy艅 jak kit- nie da艂 si臋 rozsmarowa膰,dopiero polaczenie z mas艂em troch臋 go uratowa艂o.Kajmak to pora偶ka- zbyt kr贸tki czas, za malo cukru. Zlewa sie z ciasta. Herbatniki i biszkopty nie zmi臋k艂y od masy. Og贸lnie szkoda s艂贸w. Ciasto broni si臋 wy艂膮cznie biszkoptem kt贸ry rzadko kiedy zawodzi. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5436005510281990957.post-4973934565984793522018-05-15T14:57:40.005+02:002018-05-15T14:57:40.005+02:00Ten przepis to jakie艣 nieporozumienie... Budy艅 jak...Ten przepis to jakie艣 nieporozumienie... Budy艅 jak kit- nie da艂 si臋 rozsmarowa膰,dopiero polaczenie z mas艂em troch臋 go uratowa艂o.Kajmak to pora偶ka- zbyt kr贸tki czas, za malo cukru. Zlewa sie z ciasta. Herbatniki i biszkopty nie zmi臋k艂y od masy. Og贸lnie szkoda s艂贸w. Ciasto broni si臋 wy艂膮cznie biszkoptem kt贸ry rzadko kiedy zawodzi. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5436005510281990957.post-65584865594745044892018-05-15T14:52:42.651+02:002018-05-15T14:52:42.651+02:00TragediaTragediaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5436005510281990957.post-42360208303995251912016-03-08T15:57:35.570+01:002016-03-08T15:57:35.570+01:00Uwielbiam to ciasto, jest przepyszne :) robi臋 je n...Uwielbiam to ciasto, jest przepyszne :) robi臋 je na samych herbatnikach, a wierzch posypuj臋 start膮 gorzk膮 czekolad膮 :)<br />Pozdrawiam :)<br /><br />http://naszlakusmaku.blogspot.com/Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16983487600757391935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5436005510281990957.post-79776964538020641292016-02-21T19:14:20.945+01:002016-02-21T19:14:20.945+01:00S艂odko mi od samego patrzenia, napawam sie tym pi臋...S艂odko mi od samego patrzenia, napawam sie tym pi臋knym widokiem :)Ela Dziurkowskahttps://www.blogger.com/profile/18144818097215277632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5436005510281990957.post-12143116065662241002016-02-21T08:46:29.989+01:002016-02-21T08:46:29.989+01:00Wygl膮da przepysznie:)Wygl膮da przepysznie:)Izabela S.https://www.blogger.com/profile/10484258342845646660noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5436005510281990957.post-75125724595318654672016-02-20T18:34:02.229+01:002016-02-20T18:34:02.229+01:00Bo偶e jak ja uwielbiam to ciasto. Jest takie s艂odki...Bo偶e jak ja uwielbiam to ciasto. Jest takie s艂odkie, mniam ... Przewa偶nie robi臋 je na herbatnikach. kociolek-pysznoscihttp://kociolek-pysznosci.blog.plnoreply@blogger.com